vineri • 28 ianuarie 2022 • 7:12
Acasă / București / PROTEST al angajaților RER VEST & RETIM de la Tărtăria: “Asta e o firmă de tot râsul”

PROTEST al angajaților RER VEST & RETIM de la Tărtăria: “Asta e o firmă de tot râsul”

VIDEO| PROTEST al angajaților RER VEST & RETIM de la Tărtăria: “Asta e o firmă de tot râsul”

Muncitorii de la operatorul de salubritate RER VEST & RETIM au protestat în cursul dimineții de 5 ianuarie, la Tărtăria, în urma nemulțumirilor legate de salariile pe care aceștia le primeau.

Mai mulți angajați, după ce au fost nevoiți să demisioneze, au plecat pe jos spre case, unii din aceștia fiind nevoiți să ajungă până la Cugir.

“Cu 15 milioane se merge la servici? Ăsta e salar? Dacă merg la bancă, nu îți aprobă nimeni că spune că ai salariu prea mic. Se poate? Cu 15 milioane? Și ridici câte 11 tone, cu mâna? E foarte greu că ridici numai cu mâna. Nu bagi nimic la cârlig, numai cu mâna ridici, 11 tone pe zi”, a declarat unui dintre protestatari.

“Am primit contractul de demisionare, am pus demisia, acum nu îmi dă nici mașină să mă duc acasă. Ce se întâmplă? Asta e o firmă de tot râsul. Toată lumea se plânge că e cea mai scumpă și nici salarii cum trebuie nu au. Asta este, o iau pe jos și merg acasă, am de mers vreo oră bună”, a declarat unul dintre angajați, care este nevoit… citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Citește și

CODUL RUTIER 2022: „Șmecherii” din trafic își vor pierde carnetul mai ușor

CODUL RUTIER 2022: „Șmecherii” din trafic își vor pierde carnetul mai ușor Guvernul urmează să ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *