sâmbătă • 27 noiembrie 2021 • 0:57
Acasă / Dolj / Cheesecake cu jeleu de gutui

Cheesecake cu jeleu de gutui

Ingrediente pentru blat: 100 g pişcoturi, 100 g unt

Umplutură: 200 g cremă de brânză, 200 g smântână pentru frişcă, 100 g zahăr pudră, 1 linguriţă extract de vanilie, 10 g gelatină granulată

Jeleu de gutui: 2 gutui, 1 lămâie, 4 linguri zahăr, scorţisoară

Curăţă gutuile de coajă, taie-le în patru, scoate cotoarele, apoi taie-le cubuleţe.Amestecă gutuile cu zahărul şi cu zeama de lămâie, adaugă scorţişoara şi pune amestecul în tigaie, pe foc mic. Fierbe până se înmoaie gutuile, amestecând din când în când. citește toată știrea…

Citește și

Dinamo – FCU, scor 0-0. Un punct mic, problemele sunt aceleași

Dinamo București și FCU Craiova au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută vineri seară, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *