duminică • 24 octombrie 2021 • 4:48
Acasă / Dolj / Chifteluţe de pui cu mozzarella

Chifteluţe de pui cu mozzarella

Ingrediente: 700 g carne tocată de pui, 2 ouă, 1/3 cană făină, 1 cană mozzarella răzuită, 4 linguri verdeaţă tocată, 2 linguri de ceapă verde tocată, 1/2 linguriţă usturoi granulat sau pudră, sare şi piper

Mod de preparare:

Amestecaţi bine carnea tocată cu făina, ouale, mozzarella, verdeaţa şi ceaăa tocate, sare si piper.

Incingeti uleiul intr-o tigaie antiaderenta, la temperatura medie. Folosind o lingura pentru inghetata sau o alta lingura mai mare, luati o parte din amestecul de pui si puneti-o in tigaie, apoi apasati usor pentru a crea friganeaua. Nu supraaglomerati citește toată știrea…

Citește și

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *