luni • 14 iunie 2021 • 10:51
Acasă / Dolj / Clafoutis cu căpșune

Clafoutis cu căpșune

Ingrediente:500 g căpșune proaspete, tăiate felii, 1 lingură de zahăr, 3 ouă, 250 ml lapte, 100 g făină, 65 g zahăr, 1,5 lingurițe de extract de vanilie (sau zahăr vanilat), un vârf de linguriță de sare, zahăr pudră pentru decor.

Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius.

Tava în care se va coace clafoutis se unge cu unt/ulei și se tapetează cu făină.

Se pregătesc căpșunile. Li se taie codița, se taie felii citește toată știrea…

Citește și

Tsitsipas, afectat de moartea bunicii chiar înainte de marea finală

Stefanos Tsitsipas a condus cu 2-0 la seturi în finala de la Roland Garros, dar ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *