sâmbătă • 29 ianuarie 2022 • 10:17
Acasă / Dolj / Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g unt, 250 g ciuperci, 200 g smântână pentru gătit (lichidă), 4 căţei de usturoi zdrobit

Mod de preparare:

Se condimentează feliile de cotlet cu sare şi piper pe ambele părti, apoi se pun în uleiul încins şi se prăjesc pe fiecare parte până cand carnea devine alba şi începe să se rumenească uşor.

Se adaugă apă fierbinte peste carne citește toată știrea…

Citește și

Testele rapide pot da rateuri. Este necesar un test PCR

Testele rapide ar trebui să fie efectuate în primele zile de la debutul simptomelor, pentru ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *