duminică • 9 mai 2021 • 4:07
Acasă / Dolj / Friptură de miel la cuptor

Friptură de miel la cuptor

TIMPI DE PREPARARE

 Timp de preparare: 35 min
 Timp de gatire: 65 min
 Gata in: 1 ore, 40 min

INGREDIENTE

 1.5-1.8 kg carne de miel (pulpa din spate)
 1 legatura usturoi verde
 4-5 căţei de usturoi
 50 g unt
 2 linguri ulei de măsline sau 3 linguri cu ulei de floarea soarelui
 2 foi dafin
 2 rămurele de cimbru sau de rozmarin
 100 ml vin alb
 sare
 piper

MOD DE PREPARARE

1. Carnea pentru friptura de miel la cuptor se spală cu apă rece şi se curăţă de pieliţe. Nu se desface de pe os, dar se citește toată știrea…

Citește și

Liga 1 / Dinamo a învins-o pe Hermannstadt de la 11 metri. Anton a fost „călăul“ ardelenilor

Dinamo București și-a adjudecat cele 3 puncte puse în meciul de sâmbătă seară, din „Groapă“, ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *