duminică • 25 iulie 2021 • 14:43
Acasă / Dolj / Jeleu de pepene galben

Jeleu de pepene galben

Ingrediente: 500 ml suc de pepene (sau pulpa pasată şi strecurată), 40 g amidon, 50-100 g zahăr (în funcţie de cât de dulce este pepenele), fistic tocat

Mod de preparare:

Curăţă de coajă şi sâmburi pepenele galben. Mixează pulpa şi strecoară sucul. Ai nevoie de 500 ml. Poţi să pasezi pulpa printr-o sită, dacă vrei o textură mai consistentă.

Pune sucul într-o crăticioară şi amestecă-l cu 40 g de amidon de porumb şi zahăr în funcţie de cât citește toată știrea…

Citește și

124 de morți și zeci de dispăruți, bilanțul victimelor musonului din India

Inundațiile și alunecările de teren provocate de ploile torențiale musonice din India au dus la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *