vineri • 28 ianuarie 2022 • 23:36
Acasă / Dolj / Risotto cu ciuperci și bacon

Risotto cu ciuperci și bacon

Ingrediente: 1 1/4 cană de orez pentru risotto, 4 căni de supă de legume, 1/2 cană de vin alb sau rose, 1/2 cană de parmezan ras, 1 lingură ulei de măsline, 1 ceapă feliată subțire, 3 căței de usturoi mărunțiți, 100 g felii de bacon tăiate, 275 g mix de ciuperci tăiate felii, o legătură mică de verdețuri (patrunjel, cimbru, oregano) tocate mărunt

Mod de preparare:

Încingeți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, si căliți ceapa 4-5 minute, până se înmoaie.
Adăugați baconul tăiat mărunt și gătiți, amestecând, încă 3 minute.
Puneți usturoiul mărunțit si ciupercile, gătind încă citește toată știrea…

Citește și

Sepsi – „U“ Craiova 3-1 / Reghecampf: „Sunt dezamăgit de reacția jucătorilor“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, a explicat ce a condus la eșecul de la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *