luni • 27 septembrie 2021 • 18:37
Acasă / Dolj / Vinete la grătar marinate

Vinete la grătar marinate

Ingrediente: 2 vinete, opt linguri de ulei, o lingură de oţet simplu sau balsamic, usturoi după dorinţă, oregano, sare, piper

Mod de preparare:

Spălaţi bine vinetele si tăiaţi-le rondele nu foarte groase.

Încălziţi grătarul şi presăraţi pe el puţină sare mare.

Prăjiţi feliile de vinete pe ambele părţi şi apoi scoateţi-le într-un vas sau caserolă.

Amestecaţi uleiul, oţetul, sarea, piperul şi usturoiul tocat feliuţe.

Ungeţi toate feliile de vinete cu amestecul, puneţi capacul la caserolă sau acoperiţi vasul citește toată știrea…

Citește și

Ne-a ajuns nevaccinarea din urmă

Spitalele din Dolj sunt depășite de numărul persoanelor infectate care au nevoie de un pat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *