luni • 25 octombrie 2021 • 8:17
Acasă / Gorj / De ziua Sfintei Cuvioase Parascheva Interviu cu Preacucernicul Părinte Paroh Pr. Antonie FĂINIŞI, Parohia Strâmba-Jiu, Gorj – ,,Sfânta Parascheva este cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut și pentru faptul că, prin rugăciunile închinate ei, multe persoane s-au vindecat de boală!”

De ziua Sfintei Cuvioase Parascheva Interviu cu Preacucernicul Părinte Paroh Pr. Antonie FĂINIŞI, Parohia Strâmba-Jiu, Gorj – ,,Sfânta Parascheva este cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut și pentru faptul că, prin rugăciunile închinate ei, multe persoane s-au vindecat de boală!”

-Rep. Preacucernice Părinte, astăzi este Hramul Bisericii «Sfânta Cuv. Parascheva», o sărbătoare de suflet a credincioşilor din parohie, de aceea, pentru început, aş dori să vă întreb, cu ce sentimente trăiţi acest eveniment pastoral?
-Pr. A. F. Cu sentimentele slujirii cu dăruire şi cu mare iubire a unui sfânt lăcaş în care mă simt ca acasă şi unde stau de vorbă cu Dumnezeu, dar şi cu aceşti oameni minunaţi care fac parte din parohia noastră!
-Rep. Puteţi citește toată știrea…

Citește și

VIDEO: Vărul fostului primar de Schela, reținut 24 de ore pentru lovirea unui motociclist de 16 ani! Tânărul, așteptat cu parul în pădure

Romulus Șerbănescu, vărul fostului primar de Schela, Aristide Șerbănescu, a fost reținut sâmbătă pentru 24 ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *