joi • 21 octombrie 2021 • 12:47
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de viaţă! ADEVĂRUL şi manipularea în «tabloul» acestei lumi! – ,,Duhul Adevărului, pe Care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nici nu-L cunoaşte; Îl cunoaşteţi voi, de vreme ce la voi rămâne şi întru voi va fi”! (Ioan 14,17)

Educaţia…şi Lecţia de viaţă! ADEVĂRUL şi manipularea în «tabloul» acestei lumi! – ,,Duhul Adevărului, pe Care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nici nu-L cunoaşte; Îl cunoaşteţi voi, de vreme ce la voi rămâne şi întru voi va fi”! (Ioan 14,17)

Trăim într-o lume sensibilă în care totul se determină în conformitate cu datele senzoriale, dar sensibilitatea, credinţa şi raţiunea demonstrează că, dincolo de prima întrebuinţare economică a resurselor de care dispunem, lumea creată mai ascunde şi alte înţelesuri care ne pot ajuta să depăşim lumea sensibilă, pentru a concepe, aşa cum se cuvine, actul creaţiei! În fiecare zi, într-un fel sau altul, avem dovada faptului că sănătatea care este mereu sub semnul întrebării şi frica citește toată știrea…

Citește și

Angajări la Protecția Copilului Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *