luni • 6 decembrie 2021 • 1:10
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing. Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,În lumea globalizată în care trăim, instituțiile de «intelligence» cred că se bucură de cel mai semnificativ rol de până acum”!

Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing. Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,În lumea globalizată în care trăim, instituțiile de «intelligence» cred că se bucură de cel mai semnificativ rol de până acum”!

-Rep. Domnule director, în discuţia noastră prealabilă, cred că mi-aţi propus pentru astăzi o temă extrem de importantă, dar îndeajuns de complexă şi deopotrivă delicată, de aceea vă propun să continuăm discuția circumscrisă promovării culturii de securitate, într-o societate globalizată şi marcată tot mai frecvent de amenințări pentru cetățean și pentru societate, cu explicitarea unui concept des întâlnit în limbajul cotidian, anume, cel de «intelligence», pentru că în această privinţă, aş dori să ne spuneţi citește toată știrea…

Citește și

Fotograf la nunți, instalat director la SGA Gorj!

Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Gorj are un nou director, de săptămâna trecută, după ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *