luni • 29 noiembrie 2021 • 23:30
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing.Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,Terorismul reprezintă cea mai mare amenințare de securitate cu care umanitatea s-a confruntat la începutul mileniului actual”!

Educaţia…şi Lecţia de viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing.Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,Terorismul reprezintă cea mai mare amenințare de securitate cu care umanitatea s-a confruntat la începutul mileniului actual”!

-Rep. Domnule director, având o pregătire în domeniul sociologiei şi desfăşurând o activitate publicistică, n-aş putea spune chiar de ziarist, aşa cum, de altfel, mă alintaţi cu distinsă politeţe, ca să cad mai uşor în capcana mândriei deşarte, vă pot spune că mă preocupă şi evoluția societății globale, prilej cu care am constatat că în ultimele două decenii, începând chiar de la atentatele de la «World Trade Center», din 11 septembrie 2001, coordonate de către citește toată știrea…

Citește și

Gorj: Două cazuri noi de Covid și trei decese

În data de 29 noiembrie 2021, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *