luni • 29 noiembrie 2021 • 23:04
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de Viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing. Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,Cred că ar trebui purtată o discuție foarte serioasă cu privire la arhitectura sistemului ce concură la realizarea securității naționale”!

Educaţia…şi Lecţia de Viaţă! – Interviu cu domnul dr. ing. Cătălin PEPTAN, Directorul Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţele Educaţiei (IPPASE), al Universităţii «CONSTANTIN BRÂNCUŞI» din TÂRGU-JIU – ,,Cred că ar trebui purtată o discuție foarte serioasă cu privire la arhitectura sistemului ce concură la realizarea securității naționale”!

-Rep. Domnule director, sunt onorat să am în continuare un dialog cu un om ca dumneavoastră, care cunoaşteţi atâtea lucruri despre noţiunea de securitate şi aveţi o experienţă deosebită în acest domeniu, de aceea, în discuţia noastră de astăzi, aş începe cu problema asigurării securităţii cetăţenilor şi aş dori să aflu care credeți că este percepția cetăţeanului cel de toate zilele, ca şi a societății civile, în general, cu privire la implicarea în sprijinirea instituțiilor citește toată știrea…

Citește și

Gorj: Două cazuri noi de Covid și trei decese

În data de 29 noiembrie 2021, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *