marți • 27 iulie 2021 • 2:00
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de Viaţă! – Interviu cu Domnul Prof. univ. dr. Adrian GORUN, Preşedintele Senatului Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu – ,,Criza educaţiei înseamnă şi o criză morală care se amplifică şi se generalizează, în strânsă legătură cu o «atrofiere morală» a societăţii în ansamblu”!

Educaţia…şi Lecţia de Viaţă! – Interviu cu Domnul Prof. univ. dr. Adrian GORUN, Preşedintele Senatului Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu – ,,Criza educaţiei înseamnă şi o criză morală care se amplifică şi se generalizează, în strânsă legătură cu o «atrofiere morală» a societăţii în ansamblu”!

-Rep. Domnule Preşedinte, mă bucur de această întâlnire cu dumneavoastră în spaţiul mai larg şi mai luminos al noului birou de la Sediul Universităţii «Constantin Brâncuşi» din zona «Debarcader»!
– A.G. Suntem în procesul de acomodare şi de adaptare la condiţiile noului sediu, necesar pentru desfăşurarea unor activităţi care sunt specifice vieţii studenţeşti, pe linia aceasta didactică legată de evaluarea studenţilor în cadrul unor activităţi care au stat sub semnul «online-lui», chiar dacă sunt unele voci citește toată știrea…

Citește și

Peste 40 de polițiști ai IPJ Gorj, găsiți cu nereguli la finalul verificării Corpului de Control al MAI

Corpul de Control al MAI venit la IPJ Gorj cu o săptămână în urmă a ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *