luni • 26 iulie 2021 • 16:31
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de viaţă – Interviu cu domnul prof. univ. dr. Andrei MARGA, Dr.h.c. mult., personalitate ştiinţifică proeminentă a vieţii sociale, ştiinţifice şi politice, fost ministru de Externe şi al Educaţiei din România! – ,,Înțelegerea de sine a umanității este legată în continuare de tradiții religioase! Nu este posibilă, însă, o soluție la dificultățile umanității actuale, fără cooperare”!

Educaţia…şi Lecţia de viaţă – Interviu cu domnul prof. univ. dr. Andrei MARGA, Dr.h.c. mult., personalitate ştiinţifică proeminentă a vieţii sociale, ştiinţifice şi politice, fost ministru de Externe şi al Educaţiei din România! – ,,Înțelegerea de sine a umanității este legată în continuare de tradiții religioase! Nu este posibilă, însă, o soluție la dificultățile umanității actuale, fără cooperare”!

-Rep. Domnule ministru, dialogul cu dumneavoastră este pentru mine o revelaţie a proiectării viziunii teologico-ştiinţifice şi profund semiotice, pe anumite coordonate ale reflecţiei filosofice, dar mai ales ale dizertaţiei hermeneutice în cunoaşterea Bibliei şi a conotaţiilor sale predictive şi de-a dreptul prospective asupra viitorului omenirii!
– A.M. Domnule profesor şi distins interlocutor, astăzi, istoriile științelor dovedesc că nu putem explica geneza ştiinţei moderne a naturii fără a considera presupoziţia unui univers unitar, regizat de regularităţi, adusă citește toată știrea…

Citește și

Elevii de 10 din Târgu-Jiu vor fi premiați și anul acesta

Și anul acesta, elevii care au promovat examenul de bacalaureat cu media 10 vor fi ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *