duminică • 25 iulie 2021 • 18:56
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia de viaţă – Interviu cu Domnul Prof. univ. dr. George NICULESCU, Prorector al Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu – ,,Putem spune că Brâncuşi este cel care uneşte modernitatea însăşi cu arhaicul autentic, la un înalt nivel de creaţie artistică”!

Educaţia…şi Lecţia de viaţă – Interviu cu Domnul Prof. univ. dr. George NICULESCU, Prorector al Universităţii «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu – ,,Putem spune că Brâncuşi este cel care uneşte modernitatea însăşi cu arhaicul autentic, la un înalt nivel de creaţie artistică”!

-Rep. Domnule prorector, am gândit acest interviu cu dumneavoastră pentru că sunteţi un om cu largi preocupări în aria culturală a Gorjului, şi pot să amintesc faptul că am început să lucrez la această universitate, avându-vă ca director al Institutului de Politici Publice, Administraţie şi Ştiinţe ale Educaţiei, prilej cu care am remarcat la dumneavoastră o preocupare de bază în aprecierea omului prin prisma culturii sale!
-G.N. Aş dori de la bun început, să nu citește toată știrea…

Citește și

7987 de doze de vaccin, administrate în ultimele 24 de ore

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *