joi • 23 septembrie 2021 • 4:29
Acasă / Gorj / Educaţia…şi Lecţia Vieţii – Interviu cu Domnul dr. ing Gheorghe BULIGA, autorul Cărţii: «GENEALOGII INCOMPLETE – Mărturii» – ,,Personajul de început al cărţii mele, Marele Paharnic Lupu-Buliga Mehedinţeanu, a amprentat genetic urmaşii săi…”!

Educaţia…şi Lecţia Vieţii – Interviu cu Domnul dr. ing Gheorghe BULIGA, autorul Cărţii: «GENEALOGII INCOMPLETE – Mărturii» – ,,Personajul de început al cărţii mele, Marele Paharnic Lupu-Buliga Mehedinţeanu, a amprentat genetic urmaşii săi…”!

– Rep. Domnule dr. ing. Gheorghe Buliga, la întrebarea privitoare la modul în care vă regăsiţi în «trunchiul de stejar» al «Marelui Paharnic» Lupu Mehedinţeanu, făceaţi o aluzie la amintirea care de multe ori perpetuează un anumit cadru de referinţă cu atâtea reverberaţii istorice, de aceea, v-aş ruga să continuăm această idee care de multe ori produce emoţii şi trăiri deosebite!
– GH.B. Da, pentru că amintirea o păstrează şi filele de istorie care vorbesc despre citește toată știrea…

Citește și

Salariu de lux pentru un asistent personal din Vladimir! 23.000 de lei brut pe lună ca să aibă grijă de o persoană cu handicap

Un contract de muncă cu un salariu exorbitant s-a încheiat în luna iulie de către ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *