sâmbătă • 18 septembrie 2021 • 1:46
Acasă / Gorj / Înălţarea Sfintei Cruci – ca o Lecţie de Viaţă – În Ziua Înălţării Sfintei Cruci, la «Muzeului Crucilor» din satul Măceşu, Oraşul Târgu-Cărbuneşti, Gorj! (II) – ,,Crucile de la Măceșu îndeamnă la neuitarea oamenilor de valoare ai neamului nostru românesc, trecuți în eternitate”!

Înălţarea Sfintei Cruci – ca o Lecţie de Viaţă – În Ziua Înălţării Sfintei Cruci, la «Muzeului Crucilor» din satul Măceşu, Oraşul Târgu-Cărbuneşti, Gorj! (II) – ,,Crucile de la Măceșu îndeamnă la neuitarea oamenilor de valoare ai neamului nostru românesc, trecuți în eternitate”!

Aşa cum am precizat, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitul Părinte acad. dr. IRINEU, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, în ziua de marţi, 14 septembrie 2021, la «Muzeului Crucilor» din satul Măceşu, Târgu-Cărbuneşti, în prezenţa unui număr însemnat de participanţi, s-a desfăşurat o manifestare tradiţională şi extrem de bogată în conţinut, prin slujba de pomenire a personalităţilor culturii româneşti care au trecut în Împărăţia Cerului, dar şi prin problemele expuse şi dezbătute de către unele dintre personalităţile prezente, citește toată știrea…

Citește și

Eleva de clasa I, lovită la Școala Gheorge Tătărescu! 7 zile de îngrijiri medicale

O elevă de clasa I de la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărescu din Târgu Jiu a ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *