vineri • 7 mai 2021 • 8:49
Acasă / Gorj / Lavra din Defileul Jiului, în ziua Hramului Sfântului Cuv. Irodion, supranumit şi «Luceafărul» de la Lainici! – ,,Suntem în Duhul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, pentru că este sărbătoarea sărbătorilor, bucuria bucuriilor”!

Lavra din Defileul Jiului, în ziua Hramului Sfântului Cuv. Irodion, supranumit şi «Luceafărul» de la Lainici! – ,,Suntem în Duhul Învierii Mântuitorului Iisus Hristos, pentru că este sărbătoarea sărbătorilor, bucuria bucuriilor”!

Luni, 3 mai 2021, în ziua Hramului Sfântului Cuv. Irodion, supranumit şi «Luceafărul» de la Lainici, cu binecuvântarea ÎPS Părinte, dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, cunoscuta lavră din Defileul Jiului a îmbrăcat haine de sărbătoare binecuvântată şi, chiar dacă restricţiile sanitare au impus prezenţa unui număr mai restrâns de credincioşi, Sfânta Liturghie a fost oficiată de către un sobor ales de călugări şi preoţi ai Catedralei Mitropolitane din Craiova şi ai sfântului aşezământ citește toată știrea…

Citește și

“Pierdut profesor de sport! Cine-l găseşte, să anunţe IPJ şi ISJ!”

Profesorul de sport de la Colegiul Auto “Traian Vuia” (C.A.T.V), cel despre care presa a ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *