duminică • 19 septembrie 2021 • 7:17
Acasă / Gorj / Mănăstirea de la Târgu-Logreşti şi-a sărbătorit Hramul «Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana»! – ,,Prin credinţă, să ajungem la dragostea faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele, aşa cum Sfinţii Ioachim şi Ana s-au rugat la Dumnezeu, Cel Care le-a împlinit rugăciunea”!

Mănăstirea de la Târgu-Logreşti şi-a sărbătorit Hramul «Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana»! – ,,Prin credinţă, să ajungem la dragostea faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele, aşa cum Sfinţii Ioachim şi Ana s-au rugat la Dumnezeu, Cel Care le-a împlinit rugăciunea”!

Cu binecuvântarea ÎPS Părinte dr. IRINEU, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei, în ziua de 9 septembrie 2021, Sfânta Mănăstire de la Târgu-Logreşti şi-a sărbătorit Hramul «Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana», în prezenţa unui număr apreciabil de credincioşi care au venit din părţile locului şi din alte localităţi ale judeţului Gorj, pentru a se ruga în curtea mănăstirii de pe Valea Amaradiei, a cărei biserică a fost construită din cărămidă, în formă de cruce, în stil citește toată știrea…

Citește și

Patru decese Covid în Gorj

În data de 18 septembrie 2021, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *