joi • 24 iunie 2021 • 5:34
Acasă / Gorj / Omul şi înomenirea…Lecţiei de Viaţă!(III) – Interviu de suflet cu Domnul dr. ing. Gheorghe BULIGA, «senior» al petrolului românesc, membru a trei Academii, Preşedintele fondator al Asociaţiei «Societatea Inginerilor de Petrol şi Gaze», fondatorul unicei reviste de specialitate «MONITORUL DE PETROL ŞI GAZE» din România – ,,În spatele funcţiilor pe care vremelnic le-am deţinut şi a titlurilor obţinute se află o imensă trudă, numeroase renunţări, decepţii şi sacrificii”!

Omul şi înomenirea…Lecţiei de Viaţă!(III) – Interviu de suflet cu Domnul dr. ing. Gheorghe BULIGA, «senior» al petrolului românesc, membru a trei Academii, Preşedintele fondator al Asociaţiei «Societatea Inginerilor de Petrol şi Gaze», fondatorul unicei reviste de specialitate «MONITORUL DE PETROL ŞI GAZE» din România – ,,În spatele funcţiilor pe care vremelnic le-am deţinut şi a titlurilor obţinute se află o imensă trudă, numeroase renunţări, decepţii şi sacrificii”!

– Rep. Domnule dr. ing. Gheorghe Buliga, cu bucurie în suflet, vă spun: HRISTOS A ÎNVIAT! Iar, pentru că suntem în Ajunul Înălţării Domnului: HRISTOS S-A ÎNĂLŢAT!
– GH.B. ADEVĂRAT A ÎNVIAT! ADEVĂRAT S-A ÎNĂLŢAT!
– Rep. Mulţumesc mult şi foarte îndatoritor pentru imaginea aceea superbă de la Staţiunea montană «Straja» din Valea Jiului, cu acel tunel în care sunt pictaţi cei 365 de sfinţi din calendarul ortodox şi unde stă mereu aprinsă o candelă a neuitării, citește toată știrea…

Citește și

Bătaie de joc la CEO! Nutriționistul Mitrică, în Directoratul companiei!

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) îi va numi, joi, pe Cosmin Ionuț ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *