joi • 23 septembrie 2021 • 3:53
Acasă / Gorj / Rețeta săptămânii – Fabi’s Kitchen: Coaste de porc la ceaun, în whisky și bere!

Rețeta săptămânii – Fabi’s Kitchen: Coaste de porc la ceaun, în whisky și bere!

Lista de cumpărături pentru 4 persoane:
* 1,5 kg coaste de porc
* 6 cepe
* 200 g prune afumate
* 200 ml de whisky Bourbon
* 250 ml sos BBQ
* 2 beri (330 ml)
* 3 linguri de unt clarifiat sau 4 linguri de ulei
Condimente pentru coaste:
* 3 linguri sare
* 1 lingură de piper
* 3 linguri praf de boia
* 3 lingurițe de zahăr brun
* 2 lingură usturoi praf
* 2 linguri semințe de chimion
Mod de pregătire
Dacă este cazul, coastele se fasonează, citește toată știrea…

Citește și

Salariu de lux pentru un asistent personal din Vladimir! 23.000 de lei brut pe lună ca să aibă grijă de o persoană cu handicap

Un contract de muncă cu un salariu exorbitant s-a încheiat în luna iulie de către ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *