joi • 24 iunie 2021 • 4:58
Acasă / Tulcea / Studiul a afirmat că vegetarienii sunt mai puțin susceptibili de a obține COVID sever

Studiul a afirmat că vegetarienii sunt mai puțin susceptibili de a obține COVID sever

Vegetarienilor le lipsește mai mult decât simpla carne – și asta este un lucru bun.
Cercetătorii au dezvăluit o legătură între dietă și COVID-19 Ceea ce a arătat că consumatorii vegetarieni aveau cu 73% mai puține șanse de a contracta virusul. În comparație cu cei care includ animale în dieta lor. Între timp, pescatarianii, pentru care peștele este sursa lor principală de proteine, au fost cu 59% mai puține șanse de a fi infectați.
Noul studiu citește toată știrea…

Citește și

Vecinul taie copacul pe jumătate la rând peste ramuri căzute în Marea Britanie

O dispută plină de viață asupra unui copac de frontieră se răspândește după ce un ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *